Kopējais lapas skatījumu skaits

Lūdzu, piedalieties aptaujā un izvēlieties vienu no zemāk redzamajām atbildēm.

trešdiena, 2010. gada 22. decembris

Modeļu mācību stunda nr. 1: Kā pareizi pozēt mobiļņikā jeb Domā, kā izskaties!!!!



Sveicināti mūsu seksīgie lasītāji!

Šodien mēs jums pastāstīsim kādu derīgu mācību stundu pozēšanā. Kā jau jūs esat droši vien pamanījuši, mūsdienās ir ļoti aktuāli uzņemt bildes ar mobilo telefonu. Pēc tam tās var izmantot, parādot tās draugiem un arī uzlikt, lai rādās ekrānā visu laiku. Kaut kur dzirdējām, ka ir arī tāda iespēja uzlikt bildi, kad kāds zvana un tad tā rādās, un tad jūs zināt, kas jums zvana. Bet tā jau ir fantastika! Varbūt, ja kāds lasītājs tiešām zina, ka tā var, tad lūdzu padalīties savās zināšanās arī ar pārējiem.

Vislabāk šo mācību stundu sāksim ar foto:

Šeit jūs varat ļoti labi redzēt, kas izskatās smuki un kas neizskatās smuki, kad fotogrāfija tiek uzņemta ar mobilo telefonu.

Mūsu padoms, ko šeit var redzēt, ir mēģiniet neizskatīties stulbi, netaisiet visādas stulbas frizūras un vienkārši neesiet atsaldēti, kad uzņemiet foto ar mobilo. Tieši otrādi, rādiet visu to labāko, kas jums ir. Neslēpjat sveci zem pūra! Nebaidieties izskatīties mazliet izaicinoši, galvenais, izskatieties skaisti. Un tagad pamēģiniet paši un jūs redzēsiet, ka jums sanāks!

Dārgie draugi, nebūsim stulbeņi!

3 komentāri:

  1. Labvakar!
    Vai ir pieejama kāda e-kastītes adrese uz kuru var nosūtīt bildi, lai jūs uzmetat kritisku aci? Pēdējā laikā neesmu īsti drošs, vai man vēl ir ķēriens. Nevēlos izskatīties pēc ķēma.
    / Anonīmais

    AtbildētDzēst

Sekotāji