Kopējais lapas skatījumu skaits

Lūdzu, piedalieties aptaujā un izvēlieties vienu no zemāk redzamajām atbildēm.

ceturtdiena, 2010. gada 16. decembris

Rubrikā rajona mode: stila paraugstunda jeb kā tu vari pats padarīt sevi stilīgāku par minimāliem līdzekļiem


Rubrikā rajona mode šodien mode, kas noskatīta (un mobilās reportieres Aidzeles iemūžināta) bāra rajonā. Vienā no neskaitāmajām reizēm, kad mēs gājām izklaidēties (mēs ejam visu laiku) satikām nepazīstamu, bet ārkārtīgi stilīgu čali.

Jums šeit vajadzētu pamācīties, kā principā ieguldot minimālus līdzekļus, var ievērojami uzprišināt jau sen apnikušus, piemēram, apavus. Un tā mēs varam ar visu! Kaut ko noņemam, kaut ko pieliekam, izmantojam savu brīvu fantāzijas lidojumu un esam stilīgi!
Dārgie lasītāji un lasītājas, nebūsim garlaicīgi!

NEDAUDZ PAR SLAVENĪBĀM
Vēl tikai gribējām pateikt, ka tur tanī bāra rajonā bija arī baigi daudz slavenību (vismaz desmit, ja ne vairāk), bet neviens nebija tik stilīgs, un Aidzelei necēlās mobilais telefons, lai viņus fočētu. Varbūt citreiz pastāstīsim par to vienu slavenību, kam vienmēr galvā ir neglītas cepures, bet varbūt arī nē. Gaidiet tik un tā!

5 komentāri:

  1. gaidu par slavenībām!

    AtbildētDzēst
  2. Shitās tās stilīgās pīles kājas :) :) :) :)

    AtbildētDzēst
  3. Ar minimāliem līdzekļiem.... viņi taču čupu naudas nodzēra, lai pie šitā aksesuāra nonāktu!

    AtbildētDzēst
  4. Mēs jau detaļas nepārzinām, kā jau minējām - tas ir nepazīstams, bet ārkārtīgi stilīgs čalis.

    AtbildētDzēst
  5. No drošiem avotiem zināms, ka sen apnikušus apavus daudz stilīgākus var padarīt apvemjot vai apčurājot... Pirms tam gan ieteicams mazliet pavairāk iedzert, lai pietuvotos cilvēka cieņu pazemojošam stāvoklim, kas nepieciešams stila izjūtas nostiprināšanai... Diemžēl, šķiet, neizdosies iekļauties minimālo līdzekļu kategorijā... Lai gan, protams, var izlīdzēties arī palūdzot veikt minētās darbības kādam draugam, kurš par saviem (sic!) līdzekļiem ir jau sasniedzis minēto un arhinepieciešamo stāvokli... Priekā!!!
    GP

    AtbildētDzēst

Sekotāji