Kopējais lapas skatījumu skaits

Lūdzu, piedalieties aptaujā un izvēlieties vienu no zemāk redzamajām atbildēm.

piektdiena, 2010. gada 17. decembris

Vienkārši dzeja jeb filosofija dvēselei un garam

Dārgie lasītāji un mīļās lasītājas!
Šodien kaut kas nopietns un personisks tieši no manis, manas sirds un dvēseles, no manas iekšējās pasaules, nebūs ne slavenības un nekādas modes/ piedodiet, man ir EMO-nālākais noskaņojums. Kā dažiem no jums jau zināms, Aidzelei šodien pieslēdz internetu un es tagad vairs nezinu, kas tagad būs. Vai mēs vēl blogosim kopā? Vai tagad būs divas ziņas dienā? Vai Aidzele tagad taisīs pati savu blogu un mēs kļūsim par naidniecēm?
Bet viens labums ir, tad, kad man uznāk depresņaks, tad vienmēr tanī man rodas visādas filosofiskas domas un es citreiz rakstu filosofisku dzeju vispār par pasauli. Šodien es uzrakstīju dzejoli. Tas saucās Varonis.

Varonis

Ko gan cilvēkam nozīmē dzīve,
Kuru nodzīvojis kāds cits,
Kam gan cilvēkam jābūt,
Lai tā nenotiktu.
Visi grib, lai tos atceras,
Bet visi nevar būt varoņi,
Visi nevar būt vadoņi,
Visi nevar būt zvaigznes.
Kādam ir jāstrādā fabrikā
Un jāapar lauki.
Tad kāda gan nozīme cilvēka dzīvei,
Ja tas nav bijis... varonis.

Un vēl man tādas pārdomas: Kādēļ tomēr mērkaķi izdomāja kļūt par cilvēkiem, jo cilvēkiem nav nozīmes????????

7 komentāri:

  1. Pldies, ka liki mums apstāties un padomāt!šitais pirmais koments no jaunā interneta!jessss!

    AtbildētDzēst
  2. tad mēs būsim atkal blogeres kopā?

    AtbildētDzēst
  3. Lūk, ko vēl šodien raksta par varoņiem:

    "Ēģiptē piedzēries serbs kļuvis par vietējo varoni, nogalinot tūristus apdraudošu haizivi"

    Serbs Dragans Stevičs kļuvis par Ēģiptes varoni, jo nogalinājis haizivi, kura slavenajā Ēģiptes kūrortpilsētā Šarmelšeihā terorizēja tūristus, līdz šim ievainojot četrus un nogalinot vienu cilvēku, vēsta vietējie mediji.
    Ēģiptes mediji vietējo varoni nodēvēja par "Haizivs šeihu" ("Shark El Sheikh") un pateicās viņam par tūristu sezonas glābšanu.
    Serbu varonis gan bija pārāk piedzēries, lai atcerētos notikušo, taču kāds viņa draugs, kurš bija varoņdarba aculiecinieks, visu izskaidroja Belgradas medijiem.
    Steviča draugs Milovans Ubirapa pastāstīja, ka vīrietis pēc vētraini pavadīta vakara izlēma aiziet nopeldēties un, nonākot pludmalē, ieraudzīja diezgan augstu uzstādītu lēkšanas dēli, ko pa dienu bija izmatojuši nirēji.
    "Dragans uzrāpās uz dēļa, palūdza man paturēt viņa alu, vienkārši ieskrējās un lēca. Es nepaspēju laicīgi reaģēt vai mēģināt viņu apturēt. Dragans augstu palēcās un gāzās jūrā, taču nebija liela plunkšķa, kā to varēja gaidīt ," pavēstīja Ubirapa.
    Pēc lēciena Stevičs izpeldēja krastā un pastāstīja draugiem, ka ir izmežģījis potīti un ūdens nemaz nav tik "mīksts".
    Izrādījās, ka Stevičs ir uzlēcis virsū haizivij, kura, iespējams, krasta tuvumā meklēja savu nākamo upuri. Vīrietis bija uzlēcis tieši uz haizivs galvas, to acumirklī nogalinot. Ēģiptes policija haizivi atrada izskalotu krastā nākamajā rītā.
    Patlaban bezbailīgais varonis atrodas vietējā slimnīcā, atgūstoties no saindēšanās ar alkoholu. Par šo varoņdarbu kūrorts ir piešķīris vīrietim iespēju atvaļinājumu Šarmelšeihā pavadīt bez maksas.

    AtbildētDzēst
  4. nu es par tiem mērkaķiem aizdomājos. vai nu viņi bija vienkārši stulbi vai tele 2 bija kampaņa Viegli būt cilvēkam, kas gan tāpat nozīmē, ka viņi bija stulbi, jo gribēja būt varonīgi, jo varonīgi ir mērkaķim būt par cilvēku. un mums mērkaķiem uzreiz parādās cēls mērķis. iešu meklēt kostīmu vakaram.

    AtbildētDzēst
  5. Vēlētos norādīt, ka nevis mērkaķi, bet pērtiķi kļuva, ja vispār kļuva par cilvēkiem... Pastāv viedoklis, ka tomēr nekļuva gan, jo tie, kas kļuva nebija vis kaut kādi pērtiķi (kāda no manām bijušajām studentēm, sociobioloģijas samulsināta, radīja jaunvārdu "pērkaķis" - mērkaķa un pērtiķa sintēze), bet gan izdaudzinātais "iztrūkstošais posms"... Starp citu, ar šimpanzēm mums kopīgi 98,n% gēnu... Attiecīgi varētu pieņemt, ka atlikušie 7,n% ir tie, kas mūs padara par varoņcilvēkiem un Tele2 klientiem... Priekā!!!
    GP

    AtbildētDzēst

Sekotāji