Kopējais lapas skatījumu skaits

Lūdzu, piedalieties aptaujā un izvēlieties vienu no zemāk redzamajām atbildēm.

pirmdiena, 2011. gada 14. februāris

MODES HOROSKOPS. 14.-20. februāris jeb GRIBAM BŪT DĪDŽEJAS skatās zvaigznēs

Auns
21. marts līdz 19. aprīlis
Nedēļas sākums iecerēts vairāk sportiskā zīmē, bet nedomājiet tā to arī turpināt. Esat aktīvs, bet arī bišķiņ vairāk spucējaties uz nedēļas nogali, neesat tik stūrgalvīgs, jo tā jums šonedēļ zvaigznēs rakstīts. Labi padosies viss!


Vērsis
20. aprīlis līdz 20. maijs
Jāpievērš uzmanība praktiskumam, kas palīdzēs pareizi izvēlēties drēbes. Ceturtdiena, piektdiena nebūs veiksmīga priekš iepirkšanās, varbūt labāk pagaidiet kādas atlaides.


Dvīņi
21. maijs līdz 21. jūnijs
Nedēļa būs veiksmīgāka, ja staigāsit gaišās drēbēs, mēģiniet tikai nesasmērēties. Dažādi puķu elementi pilnībā jāizslēdz no garderobes, labāk izvēlieties rūtiņas un strīpas.


Vēzis
22. jūnijs līdz 22. jūlijs
Ar stilu jums viss kārtībā, bet padomājiet arī par modi.


Lauva
23. jūlijs līdz 22. augusts
Klasiskais stils jums palīdzēs, parevidējiet garderobi. Sievietēm lauvām piestāvēs pērles, vīriešiem šonedēļ obligāti jānēsā pulksteņi. Vienagla vai īsta āda vai dermantīns - jums tas piestāvēs.

Jaunava
23. augusts līdz 22. septembris
Ja vēlaties uzlabot attiecības ar apkārtējiem, šonedēļ saģērbjaties smuki. Nedēļas vidū izvairaties no sarkanās krāsas, bet svētdien tā atkal ir pilnībā atļauta. Paskatieties, vai jums augšiņa ar apakšiņu saskan.


Svari
23. septembris līdz 23. oktobris
Centieties nezaudēt savu iekšējo mieru un parādiet to arī savā apģērbā. Iegaumējat, ka viscaur brūnās drēbēs ģērbjas tie, kam kaut kas nav kārtībā ar aknām.


Skorpions
24. oktobris līdz 21. novembris
Jūs esat pats skaistākais arī šonedēļ, neaizmirstiet to.


Strēlnieks
22. novembris līdz 21. decembris
Šonedēļ jums zvaigznes iesaka uzmanīties, ka nesanāk kāds ar apģērbu saistīts feiliņš, paskatieties, vai jums nav kaut kas pielipis vai kaut kas nekarajās.



Mežāzis
21. decembris - 19. janvāris
Mežāzis tāpēc jau nav mežā audzis, ka viņu par mežāzi sauc. Lietišķi kostīmiņi un uzvalki rullēs visu nedēļu, tikai neejiet ar tiem gulēt, tas jau būs par traku.


Ūdensvīrs
20. janvāris - 18. februāris
Būs emocionāla nedēļa un nebaidieties to atspoguļot arī savā izskatā, lieliski piemērota matu krāsošanai un šķipsnu balināšanai. Atcierieties, ka nogriezt matus uz nullīti nav laba ideja.


Zivis
19. februāris - 20. marts
Jums tik labi ar tiem apģērbiem ies, ka nekaunaties arī citiem kādu padomiņu aizlienēt. Marss, Venēra un Plutons būs jūsu pusē!


Un, jā, jā, mēs zinām, ka šodien ir Valentīndiena, mums jau liekas, ka tas nav pārāk stilīgi, bet mēs tomēr kā masu medijs nevaram to ignorēt pavisam, jo tomēr ir tādi lasītāji, kas to svin, tāpēc APSVEICAM JŪS VALENTĪNA DIENĀ! Rekur, jums vēsais apsveikums:





1 komentārs:

  1. paldies par brīdinājumu strēlniekiem. centīšos nepielaist nevienu feiliņu savā apģērbā.

    AtbildētDzēst

Sekotāji