Kopējais lapas skatījumu skaits

Lūdzu, piedalieties aptaujā un izvēlieties vienu no zemāk redzamajām atbildēm.

otrdiena, 2011. gada 1. marts

Bezmaksas nedēļas deju tālmācības kursi. 2. stunda. Kā uzvesties koncertā?

Labdien, studenti!

Ceram, ka jūsu vakardienas mācība ir sagremojusies gana labi un esat gatavi nākamajām zināšanām, kuras tūlīt jums tiks pasniegtas uz paplātes jeb šķīvīša. Neuztraucaties, ja vakardienas stundu palaidāt garām, tas jau nekas traks nava.

Šodien parunāsim par to, kā uzvesties koncertos, jo vienmēr jau nav tā dejošana diskotēkās, citreiz ir arī koncertos. Principā šeit lielas atšķirības nav no dejošanas diskotēkās. Klausieties to mūziku un pavērojiet citus cilvēkos. Ja dejošana notiek, tad varat mierīgi sākt dejot arī jūs. Labāk neesiet pirmais, kas sāk dejot un šim mūsu padomam jūs droši varat uzticētiess.

Koncertos pierasts, ka cilvēki dejo nevis aplīšos vai viens pret otru, bet ar skatu pret skatuvi. Tas ir tāpēc pieņemts, lai mūzikantiem neliekas, ka jūs tikai dejojat un nemaz nepievēršat viņiem uzmanību.

Vēl, protams, ir iespējams, ka jums dejot negribas, jo: 1)mūzika nepatīk 2)mūzika nav dejojama 3)abi kopā 4)muzikanti ir neglīti apģērbušies un nemāk spēlēt. Bet tādā gadījumā vienkārši nevajag uz tādiem koncertiem iet. Neejiet uz nezināmiem, nepazīstamiem koncertiem vietās, kurās nekad pirms tam neesat bijuši un kurus jums ir ieteikuši cilvēki, kuru gaumei jūs neuzticaties.

Tāpat arī šodien: mācību video:

3 komentāri:

  1. Kaut man būtu spēks saņemties un noskatīties līdz galam tā, lai kolēģis nepamana un neprasa, kas tur smieklīgs manā datorā. Laikam jātaupa mājām...

    AtbildētDzēst
  2. Ir uz ko tiekties. Kaut mums visiem tik laimīgas vecumdienas!

    AtbildētDzēst

Sekotāji