Kopējais lapas skatījumu skaits

Lūdzu, piedalieties aptaujā un izvēlieties vienu no zemāk redzamajām atbildēm.

trešdiena, 2011. gada 6. aprīlis

IEVAS BITES PĀRVĀRTĪBAS. Neticamais ir noticis... beidzot!



Labdien, dārgie lasītāji.
Šodien rubrikā mode un stils Ievas Bites Pārvērtības GRIBU BŪT SKAISTA, NEGRIBU BŪT NESKAISTA. Stila slēdziens, padomi un atkalredzēšanās ar spoguli.

Stils Ievai ikdienā ir ļoti svarīgs, sevišķi tagad, kad viņa nolēmusi kļūt par dīdžeju. "Ja gribi spēlēt mūziku, tev ar savu imidžu ir jāparāda, ka tu kaut ko saproti," saka Ieva. "Diemžēl līdz šim man par to nav bijusi pārliecība. It kā es ar savu tēlu gribu pateikt, ka es esmu moderna, jauna sieviete, arī gudra un apķērīga, bet es neesmu īsti pārliecināta, ka tas no mana apģērba tiešām nolasās." Tāpēc arī Ieva ļāvās šīm stila pārvērtībām, bija gatava visām trakulībām, ko stilisti viņai piedāvāja. Pagaidām apskatīsimies, nelielu PIRMS foto:


"Es nevarētu teikt, ka man bija kauns iziet ar viņu sabiedrībā, bet ļoti neērti gan bija," saka draudzene Aidzele. "Kaut vai tās matu gumijas. Zilas, rozā, zaļas. Matu gumijai taču jābūt matu krāsā, kas tad to nezina. Un tās atbaudošās kurpes!"
"Man šīs kurpes patīk!" saka pati Ieva. "Manuprāt, ļoti ērtas un praktiskas. Melns piestāv visam, tas ir ļoti klasiski. Nopirku tās armijas veikalā. Nedaudz par lielu, bet izturīgas."
Vēl Ieva stāsta, ka, lai ietaupītu naudu, viņa somiņas vietā izvēlas krāsainus maisiņus. "Tur var ērti visu salikt, krāsu pieskaņot apģērbam, nav nekādas vainas. A ko man tērēties, ja es visu varu salikt maisiņā?"

PĀRVĒRTĪBAS!
Ērtums un praktiskums, protams, ir labas lietas, bet ne jau tādai jaunai skaistai dīdžejai! Paskatīsimies, ko stilisti viņai izdarīja:
"Me šokā!" saka Aidzele, pozitīvā šokā. "Es vairs savu draudzeni nepazīstu. Kur palika Bite? Kur jūs viņu likāt? Paskatieties, kā visas detaļas lieliski saskan, blūzīte un zābaki, rotaslietas. Es nespēju tam noticēt."

"Ar redzi man viss ir kārtībā," saka Ieva. "Bet domāju, turpmāk nesāšu brilles, man taču tās tik labi piestāv. Bet vispār paldies stilistiem. Es nekad pati nebūtu iedomājusies šīs lietas savilkt kopā. Īstas stila trakulības! Man patīk!"

UN TAGAD VAKARA IZNĀCIENS
Paskatieties, kā viņa staro jaunajā imidžā.
"Lieliski, man patīk." saka Aidzele.
"Šitā es varētu staigāt! Pati es nekad nebūtu izvēlējusies šādu kleitu. Man patīk. Nekas lieks nekarājas, viss savās vietās, izskatos lieliski. Vienīgais nevar saprast, kura kāja ir labā un kura kreisā, bet ar to gan jau es tikšu skaidrībā!"
"Nu un vilksi vēl kādreiz tās melnās briesmīgās kurpes?"
"Nē, kurpes atdosim labdarībā vai arī atstāšu sev par piemiņu un citreiz uzvilkšu lietainā laikā, vēl neesmu izlēmusi," saka laimīgā Ieva Bite.
"Un ko tu varētu novēlēt mūsu bloga lasītājiem?"
"Pirmkārt, paldies bloga redakcijai par iespēju šitā pārvērsties. Otrkārt, novēlu visiem, lai viņi būtu tādi paši veiksminieki kā es."

4 komentāri:

  1. Priecē aci, ko lai saka.

    AtbildētDzēst
  2. vai tiki skaidrībā kura kāja ir kura?

    AtbildētDzēst
  3. Mīļā dabasmamma, mēs zinām, ka ja tu kaut ko ļoti ļoti vēlies, visa pasaule sadosies rokās, lai tas piepildītos. Mēs jau sadevāmies...A&B

    AtbildētDzēst

Sekotāji