Kopējais lapas skatījumu skaits

Lūdzu, piedalieties aptaujā un izvēlieties vienu no zemāk redzamajām atbildēm.

trešdiena, 2011. gada 21. septembris

Vasara'11 REZUMĒ jeb šī gada vasaras karstākais koncerts - Lauris Reiniks uzstājas Engures estrādē

Labdien, mīļumiņi!

Beidzot varam nokārtot savu parādu un ielikt šeit rakstu par karstāko vasaras notikumu, par kuru mums ziņo mūsu seksīgie mobilie reportieri, kuri zina, kur tās hot! lietas notiek - pat, tad, ja tās notiek Engurē - viņi tur ir klāt un visu nofilmē (eu, baigās atksaņas sanāca).


SKRIENU, SKRIENU VĒL
Tā redakcija ir saņēmusi veselus divus video no veselām divām reportierēm. Rekur, ir pirmais, kur Lauris Reiniks māca, kā jādejo tā foršā deja tā, lai visiem reizē un smuki sanāk:

Un rekur visi jau samācījušies un dejo:

Mēs tiešām gribētu uzteikt Lauri Reiniku par to, ka tas ar to deju ir tik labi izdomāts, ka šis kļuva par Vasaras karstāko notikumu, pat neņemot vērā to, ka mēs pašas tajā nebijām.

Kā pats dziedātājs esot stāstījis koncertā, daudziem bērniem 'Es skrienu' ir mīļākā dziesma. "Viņš teica, ka esot dzirdējis daudz stāstus, ka bērni atsakās gulēt vai ēst, kamēr viņiem neuzliek. Bet pats interesantākais, ko viņam nācies dzirdēt ir tas, ka atsakās arī kakāt, kamēr neuzliekot dziesmu," Laura Reinika vārdus Līva atceras diezgan spilgti.

LAURA REINIKA BRILLES
Te mums vēl reportiere Līva pastāstīja, ka koncerta laikā notikušas tādas trakulības, ka Laurim esot pat nokritušas brilles un izkritis stikliņš - tas nevarēja būt iestudēts, tā tiešām bija dabiska trakulība. "Un tad backvokāliste viņam tās brilles pacēla un ielika stikliņu atpakaļ," teic Līva. "Vēl pēc vienas dziesmas, ko viņš dziedāja duetā ar vienu no meitenēm, viņš paziņoja, ka viņa viņam aizspļaudījusi visas brilles un sāka tās tīrīt."

KĀ ĪSTA ZVAIGZNE
Un vēl viņa mums zināja pastāstīt, ka pēc koncerta dziedātājs kā tāda īsta zvaigzne pazuda krūmos tik veikli, ka fani pat nepaspēja ziedus iedot.

"Viņš nodejoja un, dziesmai beidzoties iekrēja krūmos un prom bija," bilst Līva. Tas esot noticis tik zibenīgi, ka bērni pat neesot paspējuši iedot viņam ziedus un palikuši raudādami pie estrādes. Līva vēl stāsta: "Un mammas teica: Nu vot tā, vajadzēja ātrāk iet. Tagad Lauris jau ir aizskrējis!"

Nu, ko mēs varam teikt - paši vainīgi!


P.S. Plašāka informāciju par "Bērnu visatļautību Laura Reinika koncertos" lasiet šeit: http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/52627/skatitaji-soka-par-bernu-visatlautibu-laura-reinika-koncertos

P.S.S. Paldies Līvai un Līvas draudzenei par iesūtītajiem video un komentāriem. Meičas, novēlam jums tā turēt!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Sekotāji